Våra avtalsområden

Medlemskapet i Arbetsgivarföreningen KFO och medlemmarnas olika branscher

Arbetsgivarföreningen KFO har kollektivavtal inom ett trettiotal områden uppdelade i olika branscher. Här ser du våra största avtalsområden.

Arbetsintegrerande sociala företag (ASF) Förskolor, föräldrakooperativ och fristående skolor Handel och etablerad kooperation Hälsa, vård och omsorg (HVO) Ideella organisationer (IDO) Juridisk verksamhet Personlig assistans Tjänsteföretag, IT-konsulter och redovisningsbyråer Medie- och kommunikationsbyråer

Inom varje bransch eller verksamhetsområde erbjuder vi kollektivavtal med flera fackliga motparter beroende på vilka yrkesgrupper du har i din organisation.

Ditt medlemskap är vårt jobb

Vårt jobb är att teckna verksamhetsanpassade kollektivavtal och att stötta våra medlemmar i både stora och små arbetsgivarfrågor. Vi är aldrig längre bort än ett mejl eller ett telefonsamtal.

Gemensamt för våra medlemmar är att de driver långsiktigt hållbara och värdeskapande verksamheter som gror och utvecklas i Sverige.

Idéburna verksamheter har en mycket stor potential att stimulera tillväxt och sysselsättning i Sverige och har i mer än 150 år bidragit till en positiv samhällsförändring och har varit några av de mest inflytelserika aktörerna i skapandet av det svenska välfärdssamhället.

Nyfiken på medlemskap?

Intressant, då vill vi gärna veta mer om dig!

Medlemsansökan

…eller läs mer om våra tjänster först.

Publicerad
den 21 maj, 2015
Uppdaterad
för 1 månader sen