Kollektivavtal för hälsa, vård och omsorg

Många företag inom hälsa, vård och omsorg bedriver sin verksamhet dygnet runt och året runt. KFO:s kollektivavtal ger er förutsättningar att vara en konkurrenskraftig och attraktiv arbetsgivare.

Inom avtalsområdet hälsa, vård och omsorg finns allt från hemtjänstföretag, vårdboenden, olika typer av behandlingshem, skyddade boenden, friskvårdsföretag till personlig assistansanordnare.

Många företag inom hälsa, vård och omsorg bedriver sin verksamhet dygnet runt och året runt. Vi vet att arbetstid och schemaläggning är en avgörande pusselbit för att få en fungerande verksamhet. Därför är det viktigt att verksamhetscheferna har koll på vem eller vilka som jobbar, hur mycket de jobbar, att de inte jobbar för länge och att de får den dygns- och veckovila de behöver.

Samtidigt ska verksamheten bedrivas så effektivt som möjligt. KFOs kollektivavtal ger er förutsättningar att vara en konkurrenskraftig och attraktiv arbetsgivare.

Rådgivare: Jasmina Helander, Hans-Erik Stierna
Fackliga motparter: Kommunal, Vision, Vårdförbundet, Akademikerförbunden.

Vill du veta mer om medlemskap i KFO? Skicka gärna dina kontaktuppgifter till info@kfo.se så ringer någon av våra rådgivare upp dig. 

Läs mer om medlemskapet i Arbetsgivarföreningen KFO och hur vi stöttar arbetsgivare inom hälsa, vård och övrig omsorg genom att ladda ner broschyren nedan.

Jag vill bli kontaktad

Vill du veta mer om vad medlemskapet i Arbetsgivarföreningen KFO innebär? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Följande fel uppstod
Medlemsansökan