Inspirationsdag för lyckat arbetsmiljöarbete

Innehåll Aktuella utbildningstillfällen Administration av mina utbildningar

Innehåll

TidProgram
09:30 Ankomst fika
10:00 Inledning
10:25 Föreläsning:Magnus Schubert, Kooperativet Industrihuset 
11:05 Föreläsning: Mia Hübinette, Magelungen
11:35 Föreläsning: Daniel Hjalmarsson, Akademikerförbundet SSR
12:00 Lunch
13:00 World Café – Ett kreativt samtal
16:00 Sammanfattning och avslut

Välkommen till en aktiv och engagerande dag om hur vi tillsammans kan vässa arbetet för en bättre arbetsmiljö!

Vi vill ge chefer och skyddsombud inom KFOs medlemsområde Hälsa, vård och övrig omsorg (HVO), en möjlighet att genom utbyte av tips och metoder och inspiration av varandra tillsammans utveckla det lokala arbetsmiljöarbetet. På plats kan ni diskutera, utbyta erfarenheter och få ny kunskap om metoder som fungerar!

Vi bjuder på inspirationsföreläsningar och möjlighet att nätverka med andra. Genom ett aktivt deltagande under dagen får ni också med er konkreta verktyg hem som kan ge ert lokala arbetsmiljöarbete en ordentlig skjuts framåt. Kom tillsammans chefer och skyddsombud!

På inspirationsdagen 2019 medverkar bland andra:

Magnus Schubert, Verksamhetschef, Kooperativet Industrihuset

  • Magnus berättar om hur SCARF-modellen kan användas som ett verktyg för att minska stress och förbättra arbetsmiljön. SCARF-modellen bygger på modern hjärnforskning kring ett antal sociala områden som är särskilt viktiga för oss människor i ett neuroperspektiv. 

Mia Hübinette, Vice vd, Magelungen

  • Mia kommer att prata om hur Magelungen arbetar med att skapa en god arbetsplats som bygger på delaktighet och ansvarstagande, tydliga strukturer med utrymme för kreativitet, målfokus och uppdragsorientering, mångfald och behov till förändring.

Moderator för dagen är Jasmina Helander, Arbetsgivarföreningen KFO

Sista anmälningsdag är torsdagen den 24 oktober. Vänligen ange under övrigt om du deltar som chef eller skyddsombud/ medarbetare. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande. Under dagen bjuder vi på lunch och kaffe. Meddela eventuella allergier eller specialkost. Deltagaravgiften är 500 kronor inkl moms per person. Priset för chefer och skyddsombud (2 personer) som deltar tillsammans är detsamma som för en deltagare, alltså 500 kronor inkl moms för två.

Eventuella rese- och logikostnader är till självkostnadspris. 

Tid09:30 -16:00

PlatsStockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
Lokal: 38

Pris500 kronor inkl moms per person. Priset för chefer och skyddsombud (2 personer) som deltar tillsammans är detsamma som för en deltagare

Inspirationsdagen är ett partsgemensamt samarbete mellan  Arbetsgivarföreningen KFO, Akademikerförbunden genom Akademikerförbundet SSR, Sveriges Arbetsterapeuter, Kommunal, Vårdförbundet och Vision

Välkommen att inspireras!

Aktuella utbildningstillfällen

Ort Datum Sista anmälan Anmälan
Stockholm 27 november 24 oktober Anmäl

Administration av mina utbildningar