Förhandlare/rådgivare

Vi söker en förhandlare/rådgivare till vårt team.

Arbetsgivarföreningen KFO organiserar företag och organisationer inom kooperation, idéburen välfärd och civilsamhälle. Vi tecknar kollektivavtal, ger arbetsrättslig rådgivning och bedriver intressepolitik för att stärka vår sektor. KFO har cirka 4000 medlemsföretag med 110 000 anställda och är därmed Sveriges största fristående arbetsgivarorganisation. 

Vi växer och ska därför utöka vårt team med en

Förhandlare/rådgivare

Som rådgivare hos KFO ger du arbetsrättsligt stöd till våra medlemmar, samt deltar och leder MBL-, tviste- och kollektivavtalsförhandlingar. Du kommer att ha eget ansvar för ett eller flera kollektivavtalsområden. Utöver rådgivning i arbetsgivarfrågor och förhandlingar kommer du genomföra utbildningar inom arbetsrätt och kollektivavtal.

Arbetet på KFO präglas både av stor frihet och eget ansvar. Du kommer att arbeta nära tillsammans med engagerade och erfarna kollegor. Arbetet är varierande och du kommer att företräda KFO i flera olika sammanhang. Vår medlemsservice utmärks framförallt av professionell rådgivning med hög tillgänglighet. Vi arbetar alltid med att förbättra vår verksamhet och du kommer på olika sätt vara en del av det.

Våra medlemmar finns i hela Sverige och vårt kontor ligger i centrala Stockholm.

Din huvudsakliga arbetsplats blir på kontoret i men resor kan förekomma.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Kvalifikationer

Du ska, förutom relevant universitets-/högskoleutbildning, ha flera års erfarenhet av förhandlingsarbete. Erfarenhet av eget avtalsansvar är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i arbetsrätt och är väl förtrogen med den svenska partsmodellen.

Vi söker dig som är driven, utvecklingsorienterad, analytisk samt van och trygg med självständigt arbete och som uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Du har lätt för att skapa kontakter och bygga långsiktiga relationer samtidigt som du har en mycket god kommunikativ och social förmåga.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 december 2017. Skicka din ansökan och CV till ansokan@kfo.se

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta vår förhandlingschef Susanne Lavemark (susanne.lavemark@kfo.se) eller vår personalrepresentant Björn Jidéus (bjorn.jideus@kfo.se). Du når oss på telefonnummer: 08-702 54 00.