Förhandlare

KFO växer och söker två nya förhandlare.

Arbetsgivarföreningen KFO organiserar kooperativa, ömsesidiga och samhällsnyttiga företag samt verksamheter inom välfärd och civilsamhällets organisationer.  I våra över 4 000 medlemsorganisationer arbetar cirka 110 000 personer. Vi förhandlar kollektivavtal för ett trettiotal olika verksamhetsområden. Det gör oss till Sveriges största fristående arbetsgivarorganisation. Nu fortsätter vi vår satsning framåt och förstärker därför förhandlarteamet med två nya förhandlare.

Ditt uppdrag

Som förhandlare leder du intresse-, tviste- och kollektivavtalsförhandlingar för våra medlemmars räkning och ansvarar för flera viktiga avtalsområden. Du utgör en del av vår medlemsrådgivning i arbetsgivarfrågor och bidrar till att upprätthålla en hög servicenivå med tillgänglighet och personligt bemötande i fokus. Utöver rådgivning och förhandlingar kommer du att hålla utbildningar och arbeta med avtalsutveckling och partsarbete. Du kommer framförallt att tjänstgöra vid kontoret i Stockholm men resor i tjänsten förekommer.

Din profil

Vi söker dig som, förutom relevant högskoleutbildning, har flerårig erfarenhet av förhandlingsarbete och mycket goda kunskaper i arbetsrätt. Vi ser gärna att du har fördjupad specialistkompetens inom t.ex. arbetsmiljö, pension/försäkring, arbetsmarknad/integration eller organisation/ledarskap. Du är väl förtrogen med den svenska partsmodellen och stimuleras av att arbeta i en konsultativ roll. Vidare är du trygg i ditt arbetssätt och tar dig an nya uppgifter på ett konstruktivt och pragmatiskt sätt. Du har förmåga att se helheter och hittar ofta andra lösningar än den från början tänkta.

Att arbeta på KFO

Arbetet på KFO präglas av stor frihet under eget ansvar. Vi är en horisontell organisation och här får du möjlighet att fördjupa dig i olika projekt utifrån din kompetens och dina intressen. Våra värderingar präglas av demokrati, öppenhet och samhällshänsyn – något alla som arbetar här kan skriva under på. Vårt förhandlarteam består idag av åtta förhandlare, en biträdande förhandlingschef och en förhandlingschef med olika bakgrund som jobbar mot samma mål – att öka konkurrenskraften för våra tusentals medlemsföretag och bidra till tillväxt och utveckling av vår sektor. 

Välkommen med din ansökan!

Visa intresse genom att registrera CV och personligt brev via signumrekrytering.se. Urval sker löpande och vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 22 mars. Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Signums konsult Josefin Johansson, tel. 070-862 09 90. För frågor om tjänsten går det också bra att kontakta biträdande förhandlingschef Tobias Nilsson, tel. 08-702 54 21.