Det är vi som är förskole- och skolgruppen!

Vårt jobb är att ge er inom förskole- och skolverksamheter så bra rådgivning och service som möjligt.


Vi heter Gunnar Järsjö, Christer Johansson och Kamilla Rosendahl och är rådgivare i förskole- och skolgruppen. 

Just det personliga stödet och möjligheten att använda KFO som bollplank uppskattas av många av er medlemmar. Oavsett om ni har frågor om anställning, uppsägning, semester, ferielön eller något annat som rör arbetsgivarrollen så finns vi här för er.

Alla medlemmar inom förskole- och skolområdet har personliga kontaktpersoner inom KFO. Det innebär att ni i första hand ska vända er till er kontaktperson om ni har några frågor eller behöver rådgivning. Om just er kontaktperson inte är anträffbar så söker ni någon annan i förskole- och skolgruppen.

Kontaktuppgifter

Christer Johansson
Telefon: 08 – 702 54 13
E
-post: christer.johansson@kfo.se

Gunnar Järsö
Telefon: 08 – 702 54 19
E-post: gunnar.jarsjo@kfo.se

Kamilla Rosendahl
Telefon: 08 – 702 54 12
E-post: kamilla.rosendahl@kfo.se

Arbetsgivarjouren:
Skulle ni inte få tag på någon av oss, finns även KFOs arbetsgivarjour tillgänglig vardagar kl. 8.30–16.30, lunchstängt kl. 12–13.

Telefon: 0771 – 19 19 00
E-post: arbetsgivarjour@kfo.se

Mer om oss

Gunnar Järsjö, avtalsansvarig
Gunnar kommer närmast från Almega, där han har arbetat med arbetsgivarservice och förhandling. Han har lång erfarenhet av förskolor och skolor. 
– Jag ser verkligen fram emot att arbeta med förskole- och skolfrågor på KFO och att kunna serva medlemmarna med min kunskap och erfarenhet. Kontakten med medlemmarna är det bästa med jobbet.

Christer Johansson, rådgivare
Många av er känner igen Christer sedan tidigare. Han är en erfaren rådgivare med mångårig erfarenhet av KFOs förskolor och skolor. Från början var han journalist men skolade om sig till jurist, och har arbetat med arbetsrätt i 18 år.
– Det roligaste med rådgivningen inom förskola och skola är att man gör nytta.

Kamilla Rosendahl, rådgivare
Kamilla har nyligen börjat som rådgivare på KFO. Dessförinnan kom hon ifrån STIL, Stiftarna av Independent Living i Sverige, där hon var personalchef.
– Jag har arbetat som personalchef och vet hur viktigt det är att som chef att ha koll på arbetsgivarfrågorna. Det ska bli jätteroligt att använda mina erfarenheter och kunskaper till att bli ett bollplank och stöd för KFOs medlemmar.