Det är vi som är förskole- och skolgruppen

Vårt jobb är att ge dig inom förskole- och skolverksamhet så bra rådgivning och service som möjligt.


Gunnar Järsjö, Christer Johansson och Kamilla Rosendahl, rådgivare i förskole- och skolgruppen.

Just det personliga stödet och möjligheten att använda KFO som bollplank uppskattas av många av er medlemmar. Oavsett om ni har frågor om anställning, uppsägning, semester, ferielön eller något annat som rör arbetsgivarrollen så finns vi här för er.

Alla medlemmar inom förskole- och skolområdet har personliga kontaktpersoner inom KFO. Det innebär att ni i första hand ska vända er till er kontaktperson om ni har några frågor eller behöver rådgivning. Om just er kontaktperson inte är anträffbar så söker ni någon annan i förskole- och skolgruppen.


Kontaktuppgifter

Christer Johansson
Telefon: 08–702 54 13
Mejl: christer.johansson@kfo.se

Gunnar Järsjö
Telefon: 08–702 54 19
Mejl: gunnar.jarsjo@kfo.se

Kamilla Rosendahl
Telefon: 08–702 54 12
Mejl: kamilla.rosendahl@kfo.se

Arbetsgivarjouren

Skulle du inte få tag på någon av oss, finns även KFO:s arbetsgivarjour tillgänglig vardagar 08:30–16:30, lunchstängt kl. 12–13.

Ring: 0771–19 19 00
Mejla: arbetsgivarjour@kfo.se


Mer om oss

Gunnar Järsjö, avtalsansvarig

Gunnar kommer närmast från Almega, där han har arbetat med arbetsgivarservice och förhandling. Han har lång erfarenhet av förskolor och skolor.

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta med förskole- och skolfrågor på KFO och att kunna serva medlemmarna med min kunskap och erfarenhet. Kontakten med medlemmarna är det bästa med jobbet.

Christer Johansson, rådgivare

Många av er känner igen Christer sedan tidigare. Han är en erfaren rådgivare med mångårig erfarenhet av KFO:s förskolor och skolor. Från början var han journalist men skolade om sig till jurist, och har arbetat med arbetsrätt i 18 år.

– Det roligaste med rådgivningen inom förskola och skola är att man gör nytta.

Kamilla Rosendahl, rådgivare

Kamilla har nyligen börjat som rådgivare på KFO. Dessförinnan kom hon ifrån STIL, Stiftarna av Independent Living i Sverige, där hon var personalchef.

– Jag har arbetat som personalchef och vet hur viktigt det är att som chef att ha koll på arbetsgivarfrågorna. Det ska bli jätteroligt att använda mina erfarenheter och kunskaper till att bli ett bollplank och stöd för KFOs medlemmar.