Kollektivavtal för hushållsnära tjänster

Kollektivavtal innebär trygga villkor och pensionsavsättningar till era anställda och ger er bra förutsättningar att vara en attraktiv arbetsgivare.

Arbetsgivarföreningen KFO var mycket tidiga med att ta fram ett branschspecifikt kollektivavtal för företag som arbetar med tjänster i hemmet och erbjuder städning, fönsterputs och snöskottning. Vi har erfarenhet av branschen sedan 1999 och har aktivt bidragit till att minska de svarta tjänsterna i sektorn genom kollektivavtalet. Vi vet hur viktigt det är för er som företag och era kunder att kunna lita på att de anställda har trygga villkor och pensionsavsättningar. Kollektivavtalet för hushållsnära tjänster ger er bra förutsättningar att konkurrera med övriga branschen och samtidigt vara en attraktiv arbetsgivare.

Rådgivare: Kamilla Rosendahl
Facklig motpart: Kommunal

Vill du veta mer om medlemskap i Arbetsgivarföreningen KFO? Skicka gärna dina kontaktuppgifter till info@kfo.se så ringer någon av våra rådgivare upp dig. 

Läs mer om medlemskapet i Arbetsgivarföreningen KFO och hur vi stöttar arbetsgivare inom hushållsnära tjänster genom att ladda ner broschyren nedan.

Ladda ner broschyr

Jag vill bli kontaktad

Vill du veta mer om vad medlemskapet i Arbetsgivarföreningen KFO innebär? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Följande fel uppstod
Medlemsansökan
Publicerad
den 10 juli, 2015
Uppdaterad
för 3 månader sen