Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor på vår webbsajt. När du använder våra webbtjänster accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare.

Nätverksträffar 2019 KFO personlig assistans

KFO personlig assistans ser nätverkande som en viktig metod för kreativt erfarenhets- och kunskapsutbyte. Under 2019 genomförs ett antal träffar med syftet att främja nätverkandet över hela landet. Vår förhoppning är att skapa förutsättningar för starka och långsiktiga relationer mellan medlemsverksamheterna inom KFO.

Nätverksträffar, personlig assistans

Carina Ekblad är ansvarig för Nätverk KFO personlig assistans.

 

 

Nätverksträff i Halmstad

Den 13 november 2019

Välkommen på nätverksträff för ekonomer i assistansverksamheter i Hand i Hands lokaler i Halmstad, den 13 november kl 10-16. Adress: Stationsgatan 30. Hand i Hand bjuder på för- och eftermiddagsfika. Lunchen, på hotellet bredvid, är till självkostnadspris. Anmälan, förslag på diskussionsämnen och övriga frågor skickas till: sanna.skoglund@handihand.se

Förslag på samtal inom ekonominätverksgruppen 

  • Sjuklönefakturering/hantering
  • Förhöjt timbelopp
  • Gemensamma nyckeltal

Intresseanmälan till nätverk i Kristianstad 2020

I början av nästa år, 2020, planerar MejDej kooperativet i Kristianstad att dra igång ett nätverk för anordnare av personlig assistans inom KFO som inte har jurister anställda. Förslag på innehåll under nätverksträffarna är att dela kunskap och utbyta erfarenheter gällande ansökningar, yttrande, omprövningar, överklagan och att gemensamt tolka domar.

Har ni verksamhet i Kristianstad med omnejd får du gärna anmäla ditt intresse till Maria Gunnarson, verksamhetsledare på MejDej kooperativet, maria@mejdej.se