Almedalen 2019: Vi skapar en gemensam arena för idéer

Almedalsveckan 2018 rymde mängder av evenemang och möten på initiativ av er medlemmar, och engagemanget i år beräknas vara minst lika stort. Därför erbjuder vi dig som är medlem ett evenemangsstöd i form av bokning av lokaler, grundteknik, mat och hotellrum, samt en plats i vår gemensamma arena för idéburna organisationer.

På arenan ges möjligheten att lyfta fram ett antal gemensamma frågor och samla arrangemangen på en och samma plats. Tillsammans kan vi skapa förutsättningar för effektivare mötesytor. Samtidigt som vi syns bättre i minglet förstås.

– Almedalsveckan är ett fortsatt effektivt forum för att sprida kunskap om idéburet företagande och driva gemensamma politiska frågeställningar. Det kan vi utnyttja bättre för att lyfta fram våra medlemmars värde och särskilda utmaningar, säger Jan Edén, chef för kommunikation och intressepolitikArbetsgivarföreningen KFO.

Eventyta med 80 sittplatser

En anpassad eventyta med upp till 80 sittplatser kommer att byggas upp i anslutning till Best Western Strand Hotel. Här ingår en trädgårdsdel som kan användas exempelvis för mingel eller café.

Teknik, mat och dryck, personal och hjälp med branding finns på plats – allt efter behov. För den som önskar finns ytterligare stöd att få från vår samarbetspartner Diplomat Communications. Exempelvis utformning, bokning av förtäring och andra särskilda önskemål. Det finns även förutsättningar att boka ytor på hotellet för mindre möten, luncher och middagar, liksom ett begränsat antal hotellrum.

Under eftermiddagarna kan vi även erbjuda en timmes seminarietid på arenan för 3 900 kronor exklusive moms. Förmiddagarna är bokade av Svensk Kooperation som kommer att ge sina medlemmar ett liknande erbjudande.

Skicka en intresseanmälan

Meddela ditt intresse och dina behov senast den 15 februari 2019 för att säkra en plats under Almedalsveckan 2019. Vi kommer att hålla till på Best Western Strand Hotel i Visby.

Kontakta oss vid frågor