Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor på vår webbsajt. När du använder våra webbtjänster accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare.

Inspirationsdag för lyckat arbetsmiljöarbete

Ett partsgemensamt samarbete mellan Arbetsgivarföreningen KFO, Akademikerförbunden genom Akademikerförbundet SSR, Sveriges Arbetsterapeuter, Kommunal, Vårdförbundet och Vision

Välkommen till en aktiv och engagerande dag den 27 november 2019 om hur vi tillsammans kan vässa arbetet för en bättre arbetsmiljö.

TidProgram
09:30 Ankomst fika
10:00 Inledning
10:25 Föreläsning:Magnus Schubert, Kooperativet Industrihuset 
11:05 Föreläsning: Mia Hübinette, Magelungen
11:35 Föreläsning: Daniel Hjalmarsson, Akademikerförbundet SSR
12:00 Lunch
13:00 World Café – Ett kreativt samtal
16:00 Sammanfattning och avslut

Vi vill ge chefer, skyddsombud och arbetsmiljöansvariga, inom KFO:s medlemsområde Hälsa, vård och övrig omsorg (HVO), en möjlighet att genom utbyte av tips och inspiration av varandra tillsammans utveckla det lokala och systematiska arbetsmiljöarbetet.

På plats kan du diskutera, utbyta erfarenheter och få ny kunskap om metoder som fungerar.

Vi bjuder på inspirationsföreläsningar och möjlighet att nätverka med andra. Genom ett aktivt deltagande under dagen får du också med dig konkreta verktyg hem som kan ge din organisations lokala arbetsmiljöarbete en ordentlig skjuts framåt. Så kom tillsammans, chefer och skyddsombud.

På inspirationsdagen 2019 medverkar bland andra:

Magnus Schubert, Verksamhetschef, Kooperativet Industrihuset Magnus berättar om hur SCARF-modellen kan användas som ett verktyg för att minska stress och förbättra arbetsmiljön. SCARF-modellen bygger på modern hjärnforskning kring ett antal sociala områden som är särskilt viktiga för oss människor i ett neuroperspektiv.

Mia Hübinette, Vice vd, Magelungen Mia kommer att prata om hur Magelungen arbetar med att skapa en god arbetsplats som bygger på delaktighet och ansvarstagande, tydliga strukturer med utrymme för kreativitet, målfokus och uppdragsorientering, mångfald och behov till förändring.

Moderator för dagen är Jasmina Helander, Arbetsgivarföreningen KFO.

Sista anmälningsdag är torsdag den 24 oktober. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande. Under dagen bjuder vi på lunch och kaffe. Meddela eventuella allergier eller specialkost. Deltagaravgiften är 500 kronor inkl moms per person. Priset för chefer och skyddsombud (2 personer) som deltar tillsammans är detsamma som för en deltagare. Eventuella rese- och logikostnader är till självkostnadspris.

Tid, plats och kostnad

Tid

Onsdagen den 27 november, 09–17.

Plats

Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm, lokal 38.

Kostnad

500 kronor inklusive moms per deltagande. Priset för chefer och skyddsombud (2 personer) som deltar tillsammans är detsamma som för en deltagare.

Anmälan

Välkommen till en inspirerande dag!


Inspirationsdagen är ett partsgemensamt samarbete mellan  Arbetsgivarföreningen KFO, Akademikerförbunden genom Akademikerförbundet SSR, Sveriges Arbetsterapeuter, Kommunal, Vårdförbundet och Vision.